Sureflap
Blog

Ideale oplossing voor alle katteneigenaren

Naast mijn passie voor alles dat met het interieur te maken heeft, ben ik ook helemaal gek op huisdieren. Zelf heb ik een paar katten in huis rondlopen. Nu in de winter blijven de diertjes over het algemeen binnen. Het zijn (net als zoveel katten) een beetje snobs. De kou en de sneeuw vinden ze helemaal niets. Pas in het voorjaar staan ze weer bij de achterdeur of de voordeur te mauwen dat ze naar buiten willen. Ik heb namelijk geen kattenluikje. In mijn vorige huis had ik dat wel, maar ik had er eigenlijk bewust voor gekozen om het niet te installeren in mijn nieuwe woning. Daar ben ik inmiddels wel op teruggekomen.

Vervelende en ongewenste bezoekers

De reden waarom ik in eerste instantie geen kattenluik wilde, had te maken met de ongewenste bezoekers. Keer op keer stond er midden in huis ineens een vreemde kat. Dat is ook een aantal keer gebeurd toen ik niet thuis was. Nou, je wilt niet weten wat voor puinhoop ik toen ben tegengekomen. Toen ik dus mijn huidige woning samen met mijn vriend kocht, waren we het al gauw eens. Er zou hier met recht geen kattenluikje komen. Hierdoor heb ik sinds we hier wonen gelukkig dus geen vervelende en ongewenste bezoekers.

Irritante handeling met twijfelaars

In het begin was het dus ideaal om geen kattenluik te hebben. De katten moesten natuurlijk eerst wennen aan de nieuwe buurt. Daarnaast kregen we ook geen vervelende bezoekers meer. Van de zomer was het echter niet zo leuk meer. Als we overdag aan het werk waren, maakten de katten er een bende van. Ze wilden namelijk naar buiten, maar konden dat niet. Er was natuurlijk geen kattenluikje. Daar komt nog eens bij dat we keer op keer weer op moesten staan om de deur open te doen. Ik kan je vertellen dat die handeling na een tijdje ontzettend irritant wordt. Zeker wanneer je van die twijfelende katten hebt. Dan staan ze voor de deur alsof ze naar buiten willen gaan, doe jij de deur open en dan besluiten ze toch lekker binnen te blijven. Super frustrerend! Dus ik ging op zoek naar een oplossing.

Ideale oplossing voor het kattenluikje

Na wat zoeken op het internet en gesprekken met andere katteneigenaren, kwam ik de oplossing tegen: een kattenluik van Sureflap. Zo’n luik voor je kat van Sureflap is in feite een soort slimme kattenluik verkrijgbaar iedere uitstekende dierenwinkel. Je kunt Sureflap namelijk zo instellen dat alleen jouw huisdieren toegang krijgen. Voor andere katten blijft het luikje dicht. De bedenker van Sureflap heeft in het verleden hetzelfde probleem gehad als ik. Daarom heeft hij de Sureflap kattenluik ontwikkeld en man, wat maakt dat mij blij! Dus heb jij ook twijfelende katten en wil je geen ongewenste dieren in huis halen? De ideale oplossing voor het kattenluik is naar mijn mening de Sureflap!

Laat een antwoord achter