Peter Kaiser
Blog

Ruim je kleding- en schoenenkast eens op!

Als je lekker wilt lopen, heb je fijne schoenen nodig. Anders voel je na een paar stappen de blaren al opkomen en dan schiet het niet op. Peter Kaiser maakt hele fijne schoenen voor alle verschillende gelegenheden. Of je nu een galafeest hebt, een flinke strand- of boswandeling wilt maken of je kinderen uit school gaat halen, dit merk heeft schoenen voor jou! Zo vlak voor de herfst en de winter is het sowieso een goede periode om eens goed naar je schoenen- en kledingkast te kijken. Veel schoenen en kleding draag je niet meer en deze kunnen dan mooi weer plaatsmaken voor nieuwe spullen. Zo zorg je voor een natuurlijke doorstroming in je kast en heb je altijd iets om aan te trekken.

Wat doe je met je oude spullen?

Natuurlijk vraag je eerst aan je vriendinnen of zij nog iets bruikbaars en draagbaars weten te vinden in jouw kast. Dat is alvast stap één. De spullen die je niet aan je vriendinnen kunt geven, die kun je altijd op een van de vele verkoopgroepen op sociale media zetten. Maar je kunt er ook voor kiezen om de kleding en schoenen die nog best mooi zijn naar een kledingbank te brengen. Zo maak je mensen die het wat minder hebben dan jij er blij mee.

Wat is de volgende stap met opruimen?

Als je alleen nog in de kast hebt wat je wilt bewaren, dan zorg je dat je alles gewassen en opgevouwen of opgehangen hebt. Je hebt dan een goed overzicht van wat je nog hebt en van wat je nog nodig hebt. Je kunt dan een dagje shoppen gaan plannen. Of je gaat natuurlijk gewoon naar de diverse online winkels. Hier kun je ook prima terecht voor kleding en schoenen. Het grote voordeel is dan dat je lekker in je eigen huis kunt passen. Het voordeel van een dagje shoppen is natuurlijk dat je er echt even uit bent.
Peter Kaiser

En dan?

Dan zorg je er voor dat ook je nieuwe aanwinsten, ontdaan van labels, merkjes en prijskaartjes, op de juiste plek in de kast belanden. Leg de kleding en schoenen van het seizoen vooraan en de kleding van het andere seizoen erachter. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de kleding en schoenen van het andere seizoen in plastic bakken op te slaan en dan op zolder te zetten. Het gevaar is dan wel dat je vergeet wat je allemaal nog hebt.

Laat een antwoord achter