Blog

Kies voor een deelauto in Den Haag

Niet over je eigen vervoer beschikken is soms lastig. Toch kiezen veel stadsbewoners voor het openbaar vervoer, vanwege de lage kosten en beschikbaarheid. Het kan natuurlijk gebeuren dat je plotseling een auto nodig hebt om een lange rit te maken. Misschien ga je familie bezoeken in Friesland, of heb je een sollicitatiegesprek in Maastricht. Gaat je nichtje trouwen in Goes of is je vader in Den Helder jarig? Met een deelauto in Den Haag rijd je zo naar de plaats van bestemming. Zonder rekening te houden met busschema's of vertrektijden van de trein. Een deelauto in Den Haag biedt je dus flexibiliteit. En dat tegen zeer lage kosten! De tijd dat auto huur duurder was dan je eigen auto kopen, is voorgoed voorbij. Een deelauto in Den Haag maakt alles gemakkelijker!

Geen auto huur

Voor een deelauto in Den Haag betaal je geen huur, hoe gek dat ook klinkt. Wanneer je een deelauto in Den Haag reserveert, hoef je alleen de kilometers en het aantal uren te betalen. Geen onverwachte of verborgen kosten dus. Met transparante lage prijzen en de mogelijkheid om op ieder moment een auto te reserveren lijkt het net of je je eigen voertuig hebt. Maar dan zonder nare bijkomende kosten en verantwoordelijkheden. Kortom: Geen auto huur, geen verzekering, wegenbelasting, brandstof, olie vervangen, band verwisselen of andere vervelende reparaties. Een deelauto in Den Haag bespaart je vaste kosten, want je betaalt alleen voor je eigen rit.

Hoe werkt dat dan?

Zodra je een gratis account hebt aangemaakt kun je via de app of gewoon op de website een auto reserveren. Je kunt dan in de door jou gewenste periode beschikken over een deelauto die in Den Haag opgehaald kan worden. Je kiest simpelweg uit drie beschikbare pakketten. Afhankelijk van hoe vaak en hoe lang je de auto verwacht nodig te hebben, kies je het voor jou best passende pakket. Wanneer je slechts soms gebruik zal maken van de deelauto in Den Haag hoef je voor de auto geen huur te betalen. Je betaalt dan een laag uurtarief en een kleine vergoeding voor de gereden kilometers. Dat is alles! Heb je de auto wat langer nodig, of ben je van plan met meer regelmaat gebruik te maken van een deelauto in Den Haag? Dan kies je gewoon voor een ander pakket. Zo maak je zelf de afweging of je soms, regelmatig of vaak over een voertuig wilt beschikken. Door een vast maandtarief te betalen kun je de uur- en kilometer prijzen enorm verlagen voor jezelf.

Je eigen vervoer, maar dan zonder poespas

Door te kiezen voor een deelauto in Den Haag ga je zonder poespas voor je eigen vervoer. Niet meer wachten op de laatste trein, niet meer rennen naar de bushalte. Voor jou is het niet meer nodig om te vragen of je een lift kan krijgen van iemand die toevallig dezelfde kant op moet. Je kunt namelijk over je eigen vervoer beschikken, zonder direct vast te zitten aan allerlei maandtarieven en verplichtingen. Een deelauto in Den Haag maakt het wel heel gemakkelijk om auto te rijden. Je betaalt voor de auto geen huur, maar slechts de door jou gereden kilometers en uren. Dat betekent dat je van tevoren heel eenvoudig kunt inschatten wat jouw deelauto in Den Haag zal gaan kosten. En dat zal je ontzettend meevallen! Maak nu een gratis account aan en profiteer optimaal van alle gemakken!

 

Laat een antwoord achter